Presa

Data publicării: 27 februarie 2014

DOI PRAHOVENI, AFACERI CU VODAFONE. DE CÂȚI BANI AI NEVOIE SĂ INTRI ÎN BUSINESS

Vodafone România caută parteneri cu un capital de pornire de peste 10.000 de euro pentru a-şi extinde reţeaua de magazine în franciză de la 19 la 50 unităţi în următoarele două luni, proces care va continua până la finele anului, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

În prezent, Vodafone are 19 magazine în franciză în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Arad, Fălticeni, Piatra Neamţ, Mediaş, Sighişoara, Bistriţa, Vişeul de Sus, Zalău, Uricani, Caracal, Târgu Mureş, la care se adaugă două aparținând unor prahoveni, la Mizil și Comarnic.

“Numărul acestora va ajunge la 50, în următoarele două luni, şi va continua să crească pe parcursul întregului an”, se arată într-un comunicat al Vodafone.

Potrivit operatorului, magazinele din acest sistem au aceleaşi standarde de imagine şi calitate a serviciilor ca şi magazinele Vodafone.

La intrarea în acest model de business, se percepe o taxă de franciză care variază între 2.500 şi 15.000 de euro, în funcţie de factori precum tipul locaţiei, suprafaţă, zona geografică şi nivelul de investiţii necesar amenajării şi echipării spaţiului comercial.

Sursa: http://www.phon.ro

 

 

Data publicării: 11 februarie 2015

Vodafone Romania deschide primul magazin in sistem de franciza din Buzau

Vodafone Romania deschide primul magazin in sistem de franciza din Buzau, pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai populare zone din oras. Noul magazin este aliniat cu conceptul global de design Vodafone, care aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium.

“Ne face placere sa deschidem prima franciza Vodafone din Buzau si sa construim impreuna cu parteneri regionali acest model de business, ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinul din Buzau isi asteapta vizitatorii intr-un spatiu modern, cu o noua identitate vizuala. Noul concept de amenajare  plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top” a declarat Florian Georgescu, Regional Director, Consumer Market, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Magazinul este situat in Bulevardul Unirii si are o suprafata de 110 de metri patrati. Patru consultanti sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari despre produsele si serviciile Vodafone, atat pentru serviciile de voce cat si pentru cele de date.

Cu ocazia deschiderii, toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament in noul magazin Vodafone  pana la data de 24 februarie, vor primi gratuit un pachet cu Cartela Vodafone si un telefon Samsung E1200i .

In plus, toti clientii care viziteaza magazinul si fac o achizitie sau platesc factura Vodafone, pana pe 15 martie, se pot inscrie la o tombola, al carei premiu este un telefon Vodafone 875 Smart mini. Tragerea la sorti va avea loc in data de 15 martie, la magazinul Vodafone. Mai multe detalii despre tombola sunt disponibile in magazin.

Toate tabletele si smartphone-urile sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in ultilizarea Internetului mobil, ce asigura viteze ridicate de transfer, stabilitate sporita si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Programul de Franciza Vodafone  a fost lansat in anul 2013 si este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu entuziasmul si implicarea partenerilor francizati. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine cu magazinele Vodafone si un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone ofera francizatilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicatiile, standardele de imagine Vodafone si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Sursa: http://tachnews.com

 

Data publicării: 12 februarie 2015

Un nou magazin Vodafone – este primul in sistem franciza, deschis in Buzau


Sursa: Stirile Focus TV Buzau

 

Data publicării: 12 februarie 2015

Vodafone a deschis primul magazin in franciza din Buzau

Sursa: Campus TV Buzau

 

Data publicării: 18 februarie 2015

Vodafone Romania a deschis primul magazin in sistem de franciza din Buzau, aliniat cu noul concept global de design

Vodafone Romania a deschis primul magazin in sistem de franciza din Buzau, aliniat cu noul concept global de design

Vodafone Romania a deschis primul magazin in sistem de franciza din Buzau, pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai populare zone din oras. Noul magazin este aliniat cu conceptul global de design Vodafone, care aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium.De asemenea, noul concept de amenajare plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet TM, la viteze 4G de top.Magazinul este situat in Bulevardul Unirii si are o suprafata de 110 de metri patrati. Patru consultanti sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari despre produsele si serviciile Vodafone, atat pentru serviciile de voce cat si pentru cele de date.Toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament in noul magazin Vodafone pana la data de 24 februarie, primesc gratuit un pachet cu Cartela Vodafone si un telefon Samsung E1200i .In plus, toti clientii care viziteaza magazinul si fac o achizitie sau platesc factura Vodafone, pana pe 15 martie, se pot inscrie la o tombola, al carei premiu este un telefon Vodafone 875 Smart mini. Tragerea la sorti va avea loc in data de 15 martie, la magazinul Vodafone. Mai multe detalii despre tombola sunt disponibile in magazin.Toate tabletele si smartphone-urile sunt puse in valoare de Supernet TM, o inovatie in ultilizarea Internetului mobil, ce asigura viteze ridicate de transfer, stabilitate sporita si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.Programul de Franciza Vodafone a fost lansat in anul 2013 si este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu entuziasmul si implicarea partenerilor francizati. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine cu magazinele Vodafone si un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone ofera francizatilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicatiile, standardele de imagine Vodafone si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Sursa: www.sansabuzoiana.ro

 

Data publicării: 24 februarie 2015

Franciză în reţea 4G

Marii operatori de telefonie mobilă au ales dezvoltarea în sistem de franciză pentru a ajunge în toate colţurile ţării.

Cea mai recentă deschidere a unui magazin de telefonie mobilă în sistem de franciză a fost anunţată de Vodafone România. Compania a deschis primul magazin în sistem de franciză din Buzău, pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai populare zone din oraş. Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienţii cu o serie de promoţii la abonamente, telefoane şi tablete în Luna Mărţişorului.

Vodafone Romania Fot. Vodafone Romania

Vodafone oferă francizaţilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicaţiile, standardele de imagine Vodafone şi la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.

“Ne face plăcere să deschidem prima franciză Vodafone din Buzău şi să construim împreună cu parteneri regional şi acest model de business, ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciză”, a declarat Florian Georgescu, Regional Director, Consumer Market NE Vodafone România.

Programul de Franciză Vodafone a fost lansat în anul 2013 şi este un model de business ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu entuziasmul şi implicarea partenerilor francizaţi. Magazinele din acest sistem au aceleaşi standarde de imagine cu magazinele Vodafone şi un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone oferă francizaţilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicaţiile, standardele de imagine Vodafone şi la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.

Şi unul dintre cei mai importanţi concurenţi Vodafone din ţara noastră, Orange, dezvoltă un program de franciză pe piaţa locală, dedicat antreprenorilor cu iniţiativă. Sistemul de franciză al operatorului de telefonie mobilă a fost lansat în aprilie 2009.

Sursa: http://franchising.info.ro

Cea mai bună experiență video HD – Cea mai extinsă acoperire 4G+
v179152